OF | Odontologforeningen i Bergen

Jul/13

11

Lik oss på Facebook!

Denne hjemmesiden er ikke lenger i bruk.

For å få med deg hva som skjer, lik oss på Facebook: OF: Odontologforeningen i Bergen

No tags

Oct/12

26

Her kommer førstekullsrapporten fra Fasett utg. 3 2012

Kullrapport kull 1

 

 

Det beste kullet noensinne har nå startet på Odontologi i Bergen. Som velkomst har Norge bygget et helt nytt bygg for oss
 til flere hundre millioner, men så er vi jo verdt det! 😉 LITT AV EN START!

Fadderuka gikk hardt for seg, men vi overrasket alle med våre særegne og ville sider. Det hele ble avsluttet med dåpen, der andreklassingene var ”supersnille” med oss. Vi hadde flere tilfeller av hjernerystelser, utslåtte tenner og slagskader. Vi har selv hørt om en student som var nødt til å droppe ut av studiet på grunn av psykiske traumer etter denne dramatiske hendelsen. Det er fortsatt ikke mulig å få kontakt med personen. Det var til og med en som ikke turte å gjennomføre dåpen, siden det psykiske og fysiske presset ble for stort. Han skal få gjennomgå neste år.

 

Under strippinga på hytteturen viste det seg at visse personer ikke forstod uttrykket ”ned til bokseren”, og denne visse personen har vært mer eller mindre naken på hver eneste tur hittil. Har vi en fremtidig nudist blant oss på tannlegestudiet? *kremt* Heldigvis ble det flere lettkledde folk i løpet av den ene kvelden.

 

Ellers lagde frøken Tequila god stemning på hytteturen, og vi dro også i gang verdens beste konkurranse, som vi vil at flere kull skal henge seg på.

VERDENS VERSTE UNDERBITT!

 

Hytteturen ble koselig avsluttet med intimkos med 12 personer på ett rom. Noen mer intime enn andre. A + M sitter i et tre, S-P-O-O-N-E-R, så falt de ned.

Karoline har vist godt initiativ og krigervilje, og var den første jenta på to år med på tannlegefotball. Der vil vi gjerne ha med flere jenter, slik at vi virkelig får understreket hvilket perfekt kull vi er. Onsdag klokka 19 på barneskolen ovenfor Odontologen, dere.

 

Det som skjer på skolen: … altså ikke så mye.

 

XOXO
GossipCrew

No tags

Aug/12

21

En oppfordring til alle!

Hei alle medstudenter!

Nå mangler vi bare at avtroppende kull kommer tilbake fra praksis før alle endelig er samlet igjen her i Bergen.
Håper fadderbarna har hatt en kjempefin start på studiene så langt, og at de er klare for den tradisjonsrike dåpen i morgen.

Dåpen blir siste arrangement holdt i vår kjære Munnhulen, som er skolens egen bar for de som ikke har vært så heldige å oppleve den enda. Alle oppfordres derfor til å møte opp i morgen kveld for å hilse på de nydøpte, og for å ta et siste farvel med Munnhulen.

Vi håper og tror vi skal få til en bra erstatning med Overlegen, men for å klare dette har vi behov innsatsvilje og en del muskler. Torsdag og fredag denne uken (uke 34), blir det felles dugnad og bæring av utstyr fra Munnhulen til nye Odontologen like etter skolen. Hadde du the time of your life på “Jungle on the rocks”? Har du sittet inne med et innslag som burde vises frem på en kommende “Kulturkveld”? Har du hørt om hvor utrolig mye fett som har skjedd i Munnhulen, og tenkt “shit, det skulle jeg gjerne vært med på“. Da kan vi trøste deg, for DET ER ENNÅ IKKE FOR SENT!

Stiller folk opp på torsdag og fredag er vi godt i gang med å gjøre Overlegen om til et veldig godt alternativ for oss, og dette blir kjempeviktig for å opprettholde det gode sosiale miljøet som vi er så kjente for. Det ligger veldig mye historie bak Munnhulen, og vi er veldig klare for å lage nye på Overlegen. Er ikke dere også!?

Vi setter kjempestor pris på alle som møter opp og hjelper oss, enten det er med muskler eller positivitet og godt humør. Alt tas imot med kjempetakk!

 

Mvh OF- styret

(noen som i hvert fall er klare for å fortsette eventyret på Overlegen)

No tags

Aug/12

2

Fadderukeprogram

Nå nærmer det seg skolestart, og vi håper alle studenter har hatt en fantastisk sommerferie så langt. Vi vil ønske alle nye tannpleie- og tannlegestudenter hjertelig velkomne til tannpleie- og tannlegestudiet i Bergen!

Her er årets Fadderukeprogram:


Mandag 13. august

18.00 Middag med faddergruppen: Middag hos en av fadderne. Her får dere mulighet til å bli kjent med hverandre før dere sammen går til Hulen. Oppmøtested avtales innad i gruppen.

22.00 Fest på Hulen: Alle faddergruppene samles på Hulen for en ”bli kjent”- fest. Hulen er et konsert- og utested drevet av studenter og ligger ved Nygårdshøyden, ikke langt fra Studentsenteret.

Tirsdag 14. august

11.30 Byvandring i Bergen: Faddergruppen møtes et avtalt sted i sentrum kl. 11.30. Fadderne viser de nye studentene rundt i sentrum. Gruppen vil gå innom bl.a. Studentsenteret og andre steder som fadderne mener er viktig i en studenttilværelse. Byvandringen avsluttes med åpning av det akademiske år på Muséplass.

19.00 Bar-til-bar: Her får fadderbarna en mulighet til å bli bedre kjent med hverandre og utelivet i Bergen. Det blir aktiviteter hvor faddergruppen skal samarbeide. Det hele er en konkurranse mellom faddergruppene, med premier til vinnergruppen. Faddergruppen møtes på forhånd hos en av fadderne.

Onsdag 15. august

18.00 Kulturkveld på Kvarteret: Det blir quiz, kino, foredrag, konsert og grillmat på Kvarteret. Kvarteret er studentenes kulturhus her i Bergen. Gjennom hele året arrangerer Kvarteret forskjellige forestillinger, konserter og arrangementer. I kveld skal vi få en smakebit på dette!

Torsdag 16. august

16.30 Blåtur: Utflukt fra Bergen med grilling og god stemning. Vi tar turen med buss til et fint uteområde. Avgang fra Festplassen kl. 1630.

Fredag 17. august

22.30 Konserter og DJ’s på Kvarteret: Det blir to konserter på Kvarteret denne kvelden. Studentorganisa- sjonen ASF har booket inn de to artistene. I kveld er vi sam- men med Det psykologiske fakultet. Begge konsertene begynner kl. 22.30.

Lørdag 18. august

13.30 Grilling i Nordnesparken: Grilling i Nordnesparken f.o.m. kl. 13.30 om været tillater det. Nordnesparken ligger i gåavstand fra sentrum og er ypperlig for grilling og bading.

Søndag 19. august

14.00 Idrettsdag: Idrettsdag på Studentsenteret. Det blir turnering med flotte premier. Her er det rom for gode sportslige prestasjoner, lagånd og god innsats.

 

Uke 34 i regi av Odontologiforeningen i Bergen (OF)

Mandag 20. august

I kveld skal dere ut på scavenger hunt. Faddergruppene samles kl. 17.00, til felles vors på Overlege Danielsen. Kveldens høydepunkt starter klokken 20.00. Ta med deg godt humør og legg igjen din sjenerte side hjemme! Oppmøtested avtales innad i gruppen.

Tirsdag 21. august

Fri dag fra fadderopplegg. Vi lader opp til morgendagen.

Onsdag 22. august

Dåp med tunge tradisjoner i Munnhulen.

Torsdag 23. august

Avslutning med bildefremvisning og premiering. Fadderbarna informeres via SMS- systemet eller sosiale medier for oppmøtested.

 

Vi gleder oss til å møte dere og håper dere de første ukene blir både nyttige og kjekke 🙂

 

 

Kontaktinformasjon

Fadderstyret: fadderstyret.mofa@gmail.com

Faddergruppeansvarlige: Magnus Bratteberg (tlf: 46959765) og Sebastian Stenhagen (tlf: 41634071)

 

 

 

No tags

Jun/12

22

God sommer!

Da har alle på tannhelsestudiene i Bergen gjennomført sine eksamener, og det er på tide å si:

GOD SOMMER!

Håper alle får en kjempefin sommer fram til vi ses mandag 13. august i et nytt, flott odontologibygg.
Som alle andre år er det mye å glede seg til, så alle bør lade batteriene godt.

 

(Avtroppende femtekull ønsker god sommer! Vi kommer helt klart til å savne denne gjengen)

No tags

Jun/12

17

Gratulerer alle avgangselever!

Vi i OF ønsker å gratulere alle på femtekull tannlege og tredjekull tannpleie så masse med vel overstått eksamener, kandidatfest osv. Tenk at nå er dere TANNLEGER og TANNPLEIERE!

Dere blir et stort savn, og vi ønsker dere masse lykke til videre 🙂

 

No tags

Jun/12

1

OF ønsker å takke

 

OF ønsker å takke alle de som bidro til årets 17. mai- feiring.

Takk til Meny Sletten, Kiwi Kronstad, Rema 1000 Exibition og Godt Brød for sponsing til nok en deilig frokost på Odontologen, til Thor fra Padøy Transport som stilte opp atter en gang og gjorde det mulig å delta med vårt faste innslag i Hovedprossesjonen som gikk gjennom sentrum, og til slutt takk til Colgate som sponset med “gaver” (tannbørster, tanntråd, tannkrem) til de oppmøtte i sentrum.

Takket være dere alle gledet vi mange mennesker denne dagen. Vi gleder oss allerede til neste år!

 Se flere bilder fra feiringen 🙂

 

 

No tags

May/12

15

17. mai lotteri

Onsdag 16. mai er det lotteri i kantina på odontologen. Lotteriet starter klokka 11.15, og du kan vinne superdigge kaker eller vin.

Loddene kan du kjøpe da eller før, og de koster 2 kroner per stykk.

Lykke til! 🙂

 

No tags

May/12

14

Fortsatt mulighet for å melde seg på 17.mai frokosten!

Det er fortsatt mulighet for å melde seg på 17. mai frokosten, bare send en mail til mkj027@student.uib.no så fort som mulig. Da blir vi i komitéen veldig glade, og vi får ordnet nok mat til alle. Nam nam.

Skulle dette av formodning ikke la seg gjøre, er alle likevel velkommen til å møte opp i kantina på Odontologen, 17. mai morgen. Serveringen starter 08.00. Ta gjerne med akkurat beløp; 40 for OF og 50 for ikke-OF.

Håper vi sees!

Mvh Komitéen

 

Fine femtekullsjenter <3

 

No tags

May/12

9

17. mai frokost!

Hei!

Etter tradisjonen er det igjen duket for 17- mai frokost i kantina på odontologen kl. 08.00 den 17. mai.
Her blir det god stemning med koldtbor, drikke og sang! Etter frokosten går vi i samlet tropp ned til sentrum for å gå under OF sin fane i hovedprosesjonen.

Pris: 40 kr (OF), 50 kr (ikke- OF)
Bindende påmelding til: mkj027@student.uib.no innen  14.05.2012

Hjertelig velkommen! Vi gleder oss til å se deg der!Vennlig hilsen 17- mai komiteen.

 

No tags

Older posts >>

Theme Design by devolux.nh2.me